3D scanning som kvalitetsværktøj og hjælp i designprocessen

3D scanneren er ideel både som kvalitetsværktøj og i designprocessen til at genskabe og dokumentere eksisterende modeller.

 

Alene på området kvalitetskontrol er 3D scanneren interessant, fordi den kan bruges til emneopmåling og geometriske analyser. På baggrund af en 3D scanning kan emnet godkendes efter tegningsspecifikationerne og man kan sammenligne med en CAD-tegning. 3D scanningen kan også bruges til geometrisk problemanalyse og problemidentifikation og resultatet kan leveres som en målerapport - komplet leveret med billeder og farveillustrationer.    
neosid

 

 

Har man allerede et produkt, som ønskes genskabt, er 3D scanningen også ideel og det er muligt at anvende data til fremstilling af prototyper. 3D scanneren kan genskabe mastermodeller og lette designprocessen med animation og visuel fremstilling og kan dermed springe fordyrende og tidsrøvende arbejdsprocesser over.

 

 

Kontakt os

 

navn
e-mail
besked
Beskeden er sendt

Relaterede produkter

Facts om 3D scanner

Data fra 3D scanning kan anvendes til mange forskellige formål, f.eks. til udarbejdelse af modeller, CAD-konstruktion og programmering af CAM-software. Samtidig kan 3D filen anvendes som konstruktionsgrundlag til en konstruktion i Solid Works.

Facts om 3D printer

3D printere bygger emnet via lag på lag meto-den. Mikkelsen Electronics råder over en Fortis 400 3D printer, som er en printer udviklet til industrielt brug.