Technomelt – den nye og fleksible indstØbningsteknik

Technomelt - den revolutionære indstøbningsteknologi ved lavt tryk. Effektiv, miljøvenlig og tidsparende. RoHS og UL godkendt, afskærmer Macromelt komponenterne mod fugt, stød og støv.

     
macromelt 1

macromelt 2

macromelt 3

Technomelt - granulat for alle behov
Technomelt-materialet er en granulat, som fås med forskellige egenskaber indenfor farve, temperatur, vedhæftningsevne, kemikalieresistens og fleksibilitet. Så får I den rette løsning, uanset hvad jeres produkt har brug for.

Technomelt – oplev de unikke fordele
Technomelt sikrer jeres produkt mod stød og vibration, ved at samtidigt afskærme mod vand, fugt, støv og varme. Brug macromelt til indstøbning af print, modificér eller erstatt standard stikløsninger eller fiksér lodninger. Technomelt aflaster kabler og kan samle to eller flere kabler. Når du bruger Technomelt-lavtrykstøbningen kan den færdige del viderebearbejdes efter kun 1 minut.

Technomelt – brug vores erfaring
Fra behovsanalyse over granulatudvalg hen til produktion. Vi er eksperterne, når det drejer sig om indstøbning. Med over 30 års erfaring er vi klar til dine behov. Du har selvfølgelig også mulighed for, at selv fremstille dine produkter med Technomelt-teknikken. Ring til os og find ud hvilket granulat og hvilken maskine du har brug for.

Den grønne løsning
Technomelt er helt frit af pvc og halogen. Den er UL-godkendt og RoHS-certificeret. Technomelt-teknikken tillader produktbearbejdning ved lave temperaturer og lavt tryk. Således skånes både jeres produkt og miljøet.

Kontakt os

 

 

navn
e-mail
besked
Beskeden er sendt

Relaterede produkter

Facts om Technomelt

Med vores indstøbningsteknologi arbejder vi ved lave temperaturer og et lavt tryk og således er mulighederne store for at bearbejde andre komponenter uden at de belastes.

Lad os løse det sammen

Sommetider kan standardprodukter bruges og andre gange er det nødvendigt at udvikle et specifikt produkt til et bestemt projekt eller at modificere eksisterende produkter. Til dette har I brug for en partner, der forstår jeres projekt og kan bruge denne viden i produktionsprocessen.