Test af ekstreme temperaturforhold

Mange applikationer udsættes for ekstreme vejrforhold. Derfor kan det være vigtigt at vide, om applikationen overhovedet tåler det vejr, det udsættes for. Som en konsekvens heraf har Mikkelsen Electronics investeret i et klimaskab.

 

     

 

 

 

Klimaskabet udsætter applikationen for foruddefinerede klimaparametre. Det være sig luftfugtighed, ekstrem varme eller isnende kulde. Et andet parameter, som også stresser meget elektronik, er store temperaturudsving indenfor en relativ kort periode og det kan også testes i klimaskabet.

Temperatur og luftfugtighed
Der kan testes ved luftfugtighed mellem 10% og 98% og med temperaturer fra -40⁰ til +180⁰C. Luftfugtigheden følger selvfølgelig de almindelige fysiske love, hvilket f.eks. betyder at man ikke kan have høj luftfugtighed ved lave temperaturer.

Efter endt test kan man rekvirere en rapport over de testede parametre, som f.eks. kan bruges i et godkendelsesforløb.

Best in Class – and in Test
Klimaskabet er blot en af flere testmuligheder, som Mikkelsen Electronics har investeret i de sidste par år. Andre testfaciliteter er røntgen, microslib, interferrometer, 3D scanner, elektrisk test med automatisk rapport generering og AOI – Automatic Optical Inspection System, der detekterer variationer i udseende og sammenligner med en master.

Klimaskabet er produktudvikling på klart højere niveau. F.eks. kan applikationer testes i forhold til standarder som f.eks. IPC, hvilket er et klart løft i forhold til produktsikkerhed.

 

Kontakt os

 

navn
e-mail
besked
Beskeden er sendt

Relaterede produkter

Facts om klimaskabe

Udover at teste med temperaturer fra -40⁰ til +180⁰C og indenfor høje og lave luftfugtigheder, kan klimaskabet også generere rapporter for det testede temperaturområde eller fugtighed.

brug for testfaciliteter?

Mikkelsen råder over en lang række testfaciliteter, hvoraf klimaskabet blot er en af mulighederne. Røntgen er en anden mulighed, eller hør os om 3D scannerens testmuligheder.