Afstandsstag helt efter jeres behov

Afstandsstag og afstandsrør - forskellige materialer og størrelser. Med eller uden gevind, indvendigt eller udvendigt, selvskærende. Individuelle specifikationer lige efter jeres behov.

     
afstandsstag

afstandsstag 2

afstandsstag 3

Leder du efter afstandsstag i høj kvalitet?
Så er I helt rigtig hos os. Mange kunder er allerede overbevist om fleksibiliteten i Dremecs produktprogram – vores leverandør af afstandsstag og afstandsrør.

Du får præcist de afstandsstag, du har brug for.
Uanset om det drejer sig om en større ordre eller om en mindre mængde. Vores afstandsstag leveres hurtigt og nemt. Et stort udvalg af overfladebelægninger, konventionelle eller skræddersyede til netop jeres applikation. Vi distribuerer standardiserede afstandsstag i messing, kobber, rustfrit stål og plastik. Hvis I har behov for en anden legering, så tilbyder vi individuelle løsninger.

Vores afstandsstag fremstilles selvfølgelig også i mange forskellige størrelser og længder. Desuden indeholder vores produktprogram selvskærende afstandsstag og afstandsstag med indvendig, udvendig eller intet gevind.

Afstandsstag til jer
Vores kunder fra medicinal-, maskin-, og automobilbranchen har allerede truffet deres valg. Kontakt os og lad os finde en løsning med afstandsstag, der passer netop til jer.

Kontakt os

 

navn
e-mail
besked
Beskeden er sendt

Relaterede produkter

Facts om AFSTANDSSTAG

Afstandsstag fra Dremec står især for høj kvalitet. I kan finde forskellige typer afstandsstag i vores produktprogram - legering og størrelse helt efter jeres behov.

Lad os lØse det sammen

Sommetider kan standardprodukter bruges og andre gange er det nødvendigt at udvikle et specifikt produkt til et bestemt projekt eller at modificere eksisterende produkter. Til dette har I brug for en partner, der forstår jeres projekt og kan bruge denne viden i produktionsprocessen.