Kabelkonfektionering – kvalitet uden kompromisser

Kabelkonfektionering – udvikling og fremstilling af individuelle eller standard kabelløsninger. Større eller mindre styktal. Høj kvalitet, fleksible løsninger, hurtig levering. ISO- og UL-certificeret.

     
kabelkonfektionering 1

kabelkonfektionering 2

kabelkonfektionering 3

Kabelkonfektionering er et samarbejde
... mellem jeres ønsker og behov og vores erfaring indenfor kabelkonfektionsområdet. Derfor er jeres løsning altid skræddersyet til den enkelte applikation. Vores kabelkonfektionering er baseret på laserteknik og ultralydssvejsning og hvis I ønsker det, kan vi også røntgenfotografere. Vi kan derfor tilbyde optimal kvalitet.

Erfaring, kompetence og de nødvendige ressourcer
Den perfekte kabelkonfektionering har brug for et erfarent team, som forstår jeres ønsker og skaber den optimale løsning til jeres behov. Kabelkonfektionering er ikke kun et spørgsmål om funktionalitet, men også om kvalitet, produktionsprocesser og planlægningsfærdigheder. Mikkelsen Electronics har over 30 års erfaring med kabelkonfektion at læne sig op ad.

Ingen flaskehalse mere
Ligesom det er muligt at designe og fremstille individuelt for jer, er det også muligt at bruge vores produktion for jeres færdige løsninger. Så kan I undgå flaskehalse. Vi overtager produktionen og leverer hurtigt.

Til jer som har behov for mere
Skal kabelkonfektionering anvendes til produktionen af store mængder, kan vi tilbyde fremstillingen i en af vores udenlandske produktionssteder i enten Estland eller Kina. Begge er ISO-certificerede, har lang erfaring indenfor kabelkonfektionering og leverer i høj kvalitet.

Kontakt os

 

navn
e-mail
besked
Beskeden er sendt

Relaterede produkter

Kabelkonfektionering facts

Laserteknik, røntgenfotografi og ultralydssvejsning garanterer optimal kvalitet. Uanset om I har brug for små elle store mængder - vores produktionsteam er klar til jeres behov.

Lad os løse det sammen

Sommetider kan standardprodukter bruges og andre gange er det nødvendigt at udvikle et specifikt produkt til et bestemt projekt eller at modificere eksisterende produkter. Til dette har I brug for en partner, der forstår jeres projekt og kan bruge denne viden i produktionsprocessen.