Modularstik, jackstik og mere

Modularstik og jackstik - forskellige modeller og anvendelsesmuligheder. Stort udvalg af standardiserede og individuelle løsninger. Flere stik og komponenter finder du her.

     

modularstik jackstik

modularstik jackstik

Modularstik og jackstik i høj kvalitet
Leder I efter modularstik eller jackstik i høj kvalitet? Så lad os udarbejde en løsning, der passer lige netop til jer. Vores kvalitetsleverandører Assmann og Cliff har masser af erfaring inden for stikudvikling og -produktion.

Modularstik i flere varianter
Programmet for modularstik rummer mange forskellige varianter og versioner. Vores sortiment af modularstik indeholder RJ11, RJ12, RJ45, DEC-Jacks, USB, IEEE og andre typer. Selvfølgelig er der også mulighed for at skræddersy en specifik jackstik-løsning helt efter jeres behov.

Jackstik og jackkontakter
Det er vigtigt for os at finde en løsning, som passer til jeres ønsker. Kig ind i vores produktsortiment og eller hør os, hvad vi kan gøre netop for jer. Kunder inden for audio-, computer-, militær- og industribranchen har allerede truffet deres valg.

Flere stik og kontakter
Hvis I har brug for et helt andet stik eller kontakt, så kan vi også hjælpe dig med et stort udvalg af multistik, RF-stiks, coax stik og D-Sub… Kig ind på produktoversigten eller ring for at få mere at vide.

Kontakt os

 

 

navn
e-mail
besked
Beskeden er sendt

Relaterede produkter

Multistik og jackstik facts

Modularstik og jackstik fra Assmann og Cliff i høj kvalitet og i mange forskellige produktvarianter. Kig lige ind i vores brede sortiment og find den løsning I har behov for.

Lad os løse det sammen

Sommetider kan standardprodukter bruges og andre gange er det nødvendigt at udvikle et specifikt produkt til et bestemt projekt eller at modificere eksisterende produkter. Til dette har I brug for en partner, der forstår jeres projekt og kan bruge denne viden i produktionsprocessen.