Neosid – kvalitet i sÆrklasse

Neosid – kvalitetsleverandøren inden for RFID-tags, NFC-tags, spoler, drosselspoler, antenner og transformatorer.

     
neosid

neosid

Neosid – RFID tags
Neosids RFID tags er dit svar på problemer som f.eks. produktpirateri. Med denne løsning hjælper Neosid jer med at optimere håndteringen af jeres logistik, holde styr på værktøjet eller kendetegne jeres produkter som originale. RFID tags påsættes eller indsættes i et produkt. På denne måde kan det nemt og hurtigt blive identificeret eller sporet.

Neosid tags er smartere
Neosids RFID tags virker ikke kun i sædvanlige materialer, men også i metal. Med et mål på kun 2,5x2,5x2,3mm og en frekvens på 13,56 MHz er Neosids tags de mindste i verden. Det gælder selvfølgelig også for Neosids NFC tags.

Neosid – individuelt tilpassede ferritter
Neosid er også vores pålidelige leverandør, når det drejer sig om ferritter. Fordelen ved at vælge et Neosid-produkt er leverandørens fleksibilitet og mangeårige erfaring. Vores ferritter garanterer optimal performance ved minimal størrelse. Designet er variabelt og sprøjtestøbningen, som Neosid under fremstillingsprocessen bruger, sætter ingen begrænsninger for ferrittens form.

Neosid – endnu mere muligheder
Har I brug for spoler, drosselspoler, antenner eller transformatorer? Så er vi og Neosid jeres partner! Uanset, om det drejer sig om tilpassede eller standard komponenter. Med os og disse nye teknologiske løsninger er du helt fremme.

Kontakt os

 

 

navn
e-mail
besked
Beskeden er sendt

Relaterede produkter

Facts om Neosid

Neosid står for kvalitet, skræddersyede løsninger og verdens mindste tag. Ved hjælp af sprøjtestøbningen, som bruges under fremstillingsprocessen, er der uendelige muligheder.

Lad os løse det sammen

Sommetider kan standardprodukter bruges og andre gange er det nødvendigt at udvikle et specifikt produkt til et bestemt projekt eller at modificere eksisterende produkter. Til dette har I brug for en partner, der forstår jeres projekt og kan bruge denne viden i produktionsprocessen.