OptiMel – støbemaskiner til Macromelt

OptiMel er vores kvalitetsleverandør inden for støbemaskiner. Find den rigtige maskine samt det rigtige granulat her.

     
optimel

 

optimel

OptiMel – vores leverandør af støbemaskiner
OptiMel har været vores partner i to årtier og er en fast bestanddel, når noget skal fremstilles med hjælp af Macromelt og indstøbningsteknologien. Uanset om I vælger selv at producere, eller om vi fremstiller produkterne for jer. Ved brug af OptiMels innovative støbemaskiner, vores mangeårige erfaring og Macromelt-granulatet får I en løsning, der er skræddersyet til jeres applikation og behov.

OptiMel – et maskinsystem i moduler
OptiMels maskinsystem er opbygget i moduler og giver jer mulighed for at få netop den løsning, I har behov for. Standardmaskiner og individuelle systemløsninger sørger for fleksibiliteten. Styringssystemet af maskinerne er fra Siemens og garanterer en høj driftspålidelighed. Maskinerne har en integreret lysskranke, et fjerndiagnostisk system og dokumenterer driftsdata.

OptiMels tilpassede maskiner
Vil I gerne fremstille en prototype inden I begynder serieproduktionen? Så prøv håndsprøjtemaskinen OM100. Har I allerede en prototype og vil nu gerne producere små serier? Så er maskinen OM655 noget for jer. Ønsker I, at fremstille større serier? Så prøv OM1201. OptiMel-maskinen OM8000 kan bruges til støbeprojekter med et stort volumen. Eller leder I efter en individuel løsning? Så kan vi også hjælpe.

Kontakt os

 

navn
e-mail
besked
Beskeden er sendt

Relaterede produkter

Facts om OptiMel

OptiMel har et bredt program, når det drejer sig om støbemaskiner. Deres modulsystem indeholder løsninger til alle behov og garanterer høj kvalitet ved fremstilling af små og større serier.

Lad os løse det sammen

Sommetider kan standardprodukter bruges og andre gange er det nødvendigt at udvikle et specifikt produkt til et bestemt projekt eller at modificere eksisterende produkter. Til dette har I brug for en partner, der forstår jeres projekt og kan bruge denne viden i produktionsprocessen.