Pulsgiver og vinkelgiver – kontaktløs præcisionsmåling

Pulsgiver og vinkelgiver – med aksler eller Non-contact. Vores kvalitetssensorer, som står for præcis måling i krævende miljøer, tilpasses til dine behov.

     
pulsgiver vinkelgiver

pulsgiver vinkelgiver

pulsgiver vinkelgiver

Pulsgiver og vinkelgiver – innovative løsninger til jer
Novotechnik og Contelec er vores kvalitetsleverandører for kontaktløse pulsgivere og vinkelgivere. Kontaktløse sensorer med aksler har en lang produktlevetid. Montagen er enkel og resultatet pålideligt.

Pålidelig måling uden mekanisk kontakt
Pulsgiverne og vinkelgiverne vi kan tilbyde, fås også som Non-contact løsning. De nye Non-contact sensorer måler vinkel eller giver pulser, uden at der er mekanisk kontakt mellem sensor og magnet. Hverken radiale eller aksiale kræfter kan ødelægge sensoren. Non-contact pulsgivere og vinkelgivere fra Novotechnik og Contelec er optimale til krævende omgivelser. Driftsikkerhed og pålidelighed – det er, hvad disse pulsgivere og vinkelgivere står for.

Superrobust
Stød, vibrationer og fugt er intet problem. De nye Non-contact pulsgivere og vinkelgivere har nemlig en IP-grad på IP69K. Det betyder maksimal tæthed i forhold til støv og vand.

Hvad har I behov for?
Vi opfylder krav til en individuel løsning til jer, når det drejer sig om sensorernes design. Vores leverandører tilbyder mange forskellige mekaniske løsninger til fremtidens pulsgivere og vinkelgivere. Uanset om I ønsker kontaktløse eller Non-contact sensorer.

Kontakt os

 

navn
e-mail
besked
Beskeden er sendt

Relaterede produkter

Pulsgiver vinkelgiver facts

Vores sensorer står for pålidelighed og lang levetid. Der tilbydes mange forskellige muligheder – både elektriske og mekaniske. Smarte Non-Contact sensorer øger kvaliteten.

Lad os løse det sammen

Sommetider kan standardprodukter bruges og andre gange er det nødvendigt at udvikle et specifikt produkt til et bestemt projekt eller at modificere eksisterende produkter. Til dette har I brug for en partner, der forstår jeres projekt og kan bruge denne viden i produktionsprocessen.