FuldstÆndig transparente stØbninger af PCB – ogsÅ i kombination med andre materialer

Som den eneste producent i verden lancerer Henkel et fuldstændig transparent hotmelt materiale til lavtryksstøbning af bl.a. print med LED. Materialet - Technomelt - kræver en speciel maskinløsning.

 

     

 

neosid

Det transparente materiale – Technomelt – er sidste nye skud på stammen indenfor lavtryksstøbemateriale. Materialet er lidt mere udfordrende end Henkels hotmelt-materiale Macromelt, der har været på markedet i en del år. Udfordringen opvejes dels af den nye maskine og dels af Mikkelsens store erfaring indenfor støbninger. Målt i antal værktøj er Mikkelsen nemlig Europas største leverandør af Macromelt-støbninger.

Maskinen fra tyske Arburg har en særdeles avanceret procesovervågning, der garanterer stabile støbeprocesser af bl.a. bestykket print. Det er derfor nu muligt at kombinere den første omstøbning af printet i Macromelt med en slutstøbning i et andet materiale som f.eks. Thermoplast. Maskinen kan også støbe større emner end sædvanlige støbemaskiner og støbetiden er væsentlig reduceret. Det ekstra ekstruder-modul gør det muligt hurtigt at skifte mellem to materialer og det er også muligt at støbe emner i flere farver.

Både Macromelt og Technomelt er optimale valg til indstøbning af bestykket print, da støbningen foregår ved et lavt tryk og en lav temperatur, der tilgodeser det skrøbelige elektronik.

 

Kontakt os

 

navn
e-mail
besked
Beskeden er sendt

Relaterede produkter

Facts om Macromelt

Macromelt er egentlig et limprodukt, der kan forarbejdes helt uden udsugning. Støbning foregår ved lavt tryk og lav temperatur, hvilket gør det ideelt til indstøbning af PCB og alle former for elektronik, der ellers går i stykker ved høje temperaturer.

Macromelt vs. Technomelt

Macromelt findes i en lang række farver og egenskaber såsom følsomhed overfor kemikalier, temperaturer etc. Technomelt er en videreudvikling og det udmærker sig ved at være transparent.