Vinkelsensorer og positionssensorer – præcision og lang levetid

Vinkelsensorer og positionssensorer – lineare, potentiometriske eller kontaktløse. Stort udvalg af top kvalitetssensorer, der garanterer præcision og lang levetid.

     
vinkelsensorer positionssensorer

vinkelsensorer positionssensorer

vinkelsensorer positionssensorer

Vinkelsensorer og Positionssensorer – præcisionsløsninger med lang levetid.
Vinkelsensorerne og positionssensorerne produceres af kvalitetsvirksomhederne Novotechnik, Contelec og Measurement Specialties. Vores produktprogram spænder vidt og omfatter både vinkelsensorer og positionssensorer. Uanset, om det drejer sig om potentiometriske eller kontaktløse sensorer.

Præcision og perfektion
Vinkelsensorerne og positionssensorerne fra Novotechnik, Contelec og Measurement Specialties står for høj kvalitet. Fugt, temperaturdifferencer og stød er en udfordring for ethvert præcisionsinstrument. Men hos disse leverandører udelukker præcision og robusthed ikke hinanden og sensorernes akkurate måling og driftsikkerhed garanterer optimal funktionalitet. Disse vinkelsensorer og positionssensorer giver dig mulighed for en løsning med præcise resultater og funktionalitet – i lang tid.

Non-contact sensorer
Indenfor fleksible og pålidelige løsninger kan vi tilbyde Non-Contact sensorer. Her behøver I ingen akkurat boring mere ved monteringen og magneten giver mekanisk fleksibilitet - selv i et krævende miljø.

Kontakt os

 

 

navn
e-mail
besked
Beskeden er sendt

Relaterede produkter

Facts om sensorer

Vores sensorer står for pålidelighed og lang levetid. Der tilbydes mange forskellige muligheder – både elektriske og mekaniske. Smarte Non-Contact sensorer øger kvaliteten.

Lad os løse det sammen

Sommetider kan standardprodukter bruges og andre gange er det nødvendigt at udvikle et specifikt produkt til et bestemt projekt eller at modificere eksisterende produkter. Til dette har I brug for en partner, der forstår jeres projekt og kan bruge denne viden i produktionsprocessen.