KaapelirÄÄtÄlÖinti – laatua ilman kompromisseja

Kaapeliräätälöinti – yksilöllisten tai vakiokaapeliratkaisuiden kehitystä ja valmistusta. Isompia tai pienempiä määriä. Korkea laatu, joustavat ratkaisut, nopea toimitus. ISO- ja UL-sertifioitu.

     
kabelkonfektionering 1

kabelkonfektionering 2

kabelkonfektionering 3

Kaapeliräätälöinti on yhteistyötä
... teidän toiveittenne ja tarpeittenne, sekä yrityksemme kaapelinvalmistusalalla hankkiman kokemuksen välillä. Siksi ratkaisunne räätälöidään aina tapauskohtaisesti. Kaapeliräätälöintimme perustuu lasertekniikkaan ja ultraäänihitsaukseen ja, mikäli niin toivotte, voimme myös röntgenkuvata. Voimme siksi tarjota optimaalista laatua.

Kokemus, osaaminen ja tarvittavat resurssit
Täydellinen kaapeliräätälöinti tarvitsee kokenutta tiimiä, joka ymmärtää toiveenne ja löytää optimaalisen ratkaisun tarpeisiinne. Kaapeliräätälöinnissä ei ole kyse vain toiminnallisuudesta, vaan myös laadusta, tuotantoprosesseista ja suunnittelutaidoista. Mikkelsen electronics:illa on kaapeliräätälöinnissä yli 30 vuoden kokemus, johon se voi nojata.

Ei enää pullonkauloja
Samalla tavoin, kuin on mahdollista suunnitella ja valmistaa teille tuotteita yksilöllisesti, on myös mahdollista käyttää tuotantoamme valmiille ratkaisuillenne. Niin voitte välttää pullonkaulat. Me otamme tuotannon haltuun ja toimitamme tilauksenne nopeasti.

Teille, jotka tarvitsette enemmän
Mikäli kaapeliräätälöintiä käytetään suurtuotantoihin, voimme tarjota teille kaapeleiden valmistuksen ulkomaisissa tuotantolaitoksissamme Virossa tai Kiinassa. Molemmat ovat ISO-sertifioituja, ja niillä on pitkä kokemus kaapeliräätälöinnissä ja niiden työnjälki on korkealaatuista.

Contact

 

name
e-mail
Message
Message has been sent.

Kaapeliräätälöinti

Faktoja kaapeliräätälöinnistä

Lasertekniikka, röntgenkuvaus ja ultraäänihitsaus takaavat optimaalisen laadun. Riippumatta siitä, tarvitaanko pieniä vai suuria määriä - tuotantotiimimme on valmiina tarpeitanne varten.