Hva kan vi hjelpe deg med?

 

Skreddersydde applikasjoner og kabelløsninger

Trenger du en skreddersydd løsning for smeltelim, kabler eller kontakter? Da har du valgt riktig partner!

I samarbeid med kunden løser vi konkrete problemer som fuktighet, beskyttelse av kretskort, spesialtilpassete kabler og andre løsninger. Avhengig av kundens behov arbeider vi med små, mellomstore eller store produksjoner.

Komponenter – alt fra standard til spesialtilpassete løsninger

Vi representerer bare de beste produsentene av aktive og passive komponenter i Europa, USA og Asia, for eksempel Henkel, Contelec og Novotechnik. Disse produsentene har de aller beste kunnskapene på sine områder, og tilbyr dessuten produksjon av spesialtilpassete produkter.

La oss gi deg en hjelpende hånd

Du vil oppdage at vi bl.a. bruker dialogen med kunden til å oppnå den best mulige kundeløsningen. Vi utnytter leverandørenes kunnskaper til å komme frem til et produkt eller en applikasjon som fungerer optimalt for kunden.

 

 

 

 

Selective Focus,Focus On Foreground,Transparent,One Person,Felt Tip Pen,Diagram,flowchart,Chart,Male,Engineer,Men,Businessman,Business,Young Adult,Showing,Teaching,Writing,Research,Sketching,Plan,Empty,Blank,Organization,Whiteboard,Pen,Human Hand,Teacher,Brainstorming,Tracing,Sketch,Summit,Meeting,Education,Seminar,Business Person,Creativity,New Business

 

Mikkelsen Electronics - your partner in progress